Billig håndværker fra Samsung

Samsung Xcover 271 er et rigtigt godt bud på en billig håndværker mobil, der har alle de robuste fordele men altså kan købes for en pris, der er til at betale.
Samsung 271 er naturligvis vand og støvtæt, og derfor kan den blive sat på prøver i løbet af din arbejdsdag, uden det burde gøre skade på telefonen. Den kan mildest talt klare lidt af hvert, selv om det er en billig håndværker mobil.
Som andre håndværker telefoner, er den ikke decideret lille, men omvendt er den ikke så stor og klodset, som andre robuste telefoner. Diverse indgange til eksempelvis micro USB er pakket ind bag plastikklapper, så de ikke tager skade af vand og støv.
Telefonen har også et ganske kraftigt lys, der sagtens kan bruges som lommelygte. Der er også en højtaler på bagsiden, der faktisk har overraskende god lyd.
Skærmen er faktisk en rigtig god og ganske skarp TFT skærm, men rigtig god farvegengivelse. Selv i solskinsvejr er det relativt let at se, hvad der sker på skærmen. Tasterne på telefonen er også ganske lette at bruge, og da det ikke er en touchskærm, kan du faktisk sms’e selv om skærmen er våd. Alt i alt fungerer tastaturet rigtigt godt, selv hvis du har store hænder.

Ikke en smartphone, men alligevel

Selv om det ikke er en smartphone, kan du gå på nettet med telefonen, ligesom der er programmer til eksempelvis Facebook – blandt andet på grund af skærmens ret lille størrelse, er der dog naturligvis visse begrænsninger i mulighederne. (og hastigheden er meget lav pga 3g turbo ikke understøttes)
Derudover er der naturligvis funktioner som musikafspiller, radio og lignende.
Kameraet på Xcover 271 er på 2 Megapixel, så det er ikke en telefon, du har lyst til at bruge som dit eneste kamera til ferien. Telefonen har desuden meget lidt hukommelse, så vil du tage mere end en håndfuld billeder eller vil du have lidt musik på telefonen, er det nødvendigt at købe et hukommelseskort.
Da det ikke er en smartphone, holder Xcover 271 ganske godt strøm, og du kan som regel bruge den 3-4 dage, uden den skal lades op.

Alt i alt er Xcover 271 et godt bud på en særdeles robust telefon, og samtidig er det også en billig håndværker mobil. I øvrigt en af de få mobiler godkendt af det Amerikanske militær.

billig håndværker smartphone

Teknisk data

  • Type: 3G
  • CPU:
  • Hukommelse: 15 MB
  • Platform: SHP
  • Batteri: 500 / 7
  • Skærm: 240 x 320
  • Kamera: 2 MP
  • Features: Støj reduktion, lygte, vand og støvtæt

Priser

Udb.Abb. T/GB
Tlf pris
Min. pris
Pr. Md.Læs mere
TelenorFRI / 10 GB
Kr. 499,-
Kr. 1393,-
149,-Læs mere
ProshopKontant
Kr. 1273,-
IngenSe tilbud her