Billige abonnementer

Snakker du konstant, er du aldrig på nettet – skal det bare være billigt eller vil du gerne både have meget taletid og data på samme tid ?
Der er et hav af muligheder indenfor mobil abonnementer i dag og det er lidt svært at overskue.

I listen her, kan du hurtigt sammenligne de mange abonnementer og se hvilket, der passer bedst til dit forbrug.
Der er rigtig mange at spare pr. år, hvis du skifter til en af de mange pakkeløsninger frem for betaling pr. minut, så se godt efter før du vælger.

Vi har opdelt mobil abonnementer ud fra antal taletimer de inkluderer, da det er tale de fleste er mest interesseret i og bruger mest af.
Data er for mange også vigtig, så antal inkluderet GB data pr. måned har vi naturligvis også med.
Binding eller mindstepris, vises også i listen. Der hvor mindsteprisen er det samme som pris pr. måned -eller meget tæt på, der er ingen binding på 6 måneder og der betaler du altså kun for 1 måned ved oprettelse + et mindre oprettelsesgebyr (nogen gange er det 0 kroner)

De fleste af mobiludbyderne kører med slagtilbud hver eneste måned og jeg gør alt for at få dem med i listen, så du ikke overser et af de rigtig gode tilbud, når de er der.

Er de små taletidspakker billigere end at betale pr minut ?

Svaret er et rungende JA

Lad os tage et eksempel med 3 timers tale. Det giver 3 x 60 minutters taletid = 180 minutter.
Hos Oister bliver det 0,45 pr minut + 69 i abonnement = 150, de tager kun 99,00 for 3 timer og du får endda data med i prisen.

Den samlede minutpris inkl. opkaldsafgift og månedligt abonnement skal under 0,55 kr. pr. minut før det er billigere.
De billigste på markedet t er CBB, hvor de tager 00,39 pr minut – men også 0,50 pr opkald i opkaldsafgift. (+ ekstra for alt f.eks sms)
Der er vi meget tæt på at det er billigere, hvis du kun laver 1 langt opkald på 3 timer, ja så er det faktisk billigere – men gør du som d fleste, ringer 5-10 min af gangen, ja så bliver prisen den samme, dog får du ikke data med i prisen.
Vil du gå endnu mere i detaljer med mobilpriser, så anbefaler vi at du besøger Mobil-daekning.dk

Læs også om abonnementer til børn i denne lille intro.