Om håndværker mobilen

Mit navn er Jonas Jørgensen og jeg har lavet dette site for at gøre det lettere for dig, at finde en håndværker mobil, der lever op til de udfordringer du i din arbejdsdag giver den -og som har de funktioner du skal bruge.

Ganske enkelt kunne jeg ikke selv finde en hjemmeside, hvor man kunne sammenligne håndværker modellerne -og så lavede jeg simpelthen en.

Test og telefon beskrivelser er hverken lavet med NASAs hjælp eller i et laboratorium, de er lavet i min lomme på arbejdet.

Derfor skal du naturligvis “tænke selv” og ikke kun købe din nye mobil på baggrund af hvad jeg anbefaler – Det kan meget vel være en Samsung xcover 271 er fin fin til dit brug, så er der jo ingen grund til at købe Galaxy x cover smartphone modellen, bare fordi jeg synes den er lidt mere fiks.
Prisforskellen er jo meget stor – Så læs med dine egne briller på og husk, at håndværker modellerne jo har det med at holde mere end 1 år, så det er en god ide at få en model du kan leve med længe.

Synes du der mangler noget på siden, så klik på “Kontakt” og send mig en mail, så må vi se om jeg når at få det med ved næste opdatering.

Når der kommer en ny model, får jeg fat i den ret hurtigt og opdaterer siden her.

Hold dig opdateret omkring Håndværker mobiler – like min facebook side og se når der er nyt – klik her