Motorola Razzr Maxx mobiltelefon

Motorola Razr Maxx har én ting, der adskiller den fra andre smartphones på markedet: et kæmpe batteri.

Telefonen kan rent faktisk holde batteri flere dage, selv om du spiller flere timer dagligt på den, så vil du gerne have en smartphone, som du kan bruge uden konstant at være i nærheden af en stikkontakt, så kan Motorola Razr Maxx meget vel være det rigtige valg for dig.

Det store batteri gør naturligvis, at telefonen er en anelse tykkere end lignende modeller, men den er faktisk ikke så tyk, som man kunne frygte, og telefonen er heller ikke specielt tung.
Batteriet er gemt inde i telefonen, hvor uautoriserede fingre ikke er ment adgang og kan derfor ikke umiddelbart skiftes, når det engang er slidt dødt.

Generelt kører telefonen fint, og er baseret på Android-softwaren. Skærmen er glimrende, selv om der findes telefoner med bedre skærme på markedet. Processoren er dual-core, hvilket umiddelbart er rigeligt, selv om der findes mere kraftige telefoner.

Kameraet er på 8 Megapixel, og tager generelt glimrende billeder, selv om blitzen kunne være bedre – videooptagelserne er generelt også ganske fine.

Kæmpe batteri og lang levetid – features

Motorola Razr Maxx har 16 GB harddisk, hvilket for de fleste er tilstrækkeligt – der er plads til mange apps og en del billeder, og skulle man løbe tør for plads, kan man naturligvis investere i et micro SD kort.

Skærmen er af fornemmeste kvalitet og alt er klart og tydeligt – ja og beskyttet bag det ridse sikre Gorilla glass, så den kan ligge sammen med nøglerne uden at blive mat.
(Efter 2 måneders brug, er der ikke en ridse at finde på mit eget glas)
Alt i alt er Motorola Razr Maxx en telefon for dig, der gerne vil have en telefon, du ikke behøver stoppe i opladeren hver eneste dag – og som kan holde til ekstra strabadser.

Den er ikke helt så robust, (ikke ip67 certificeret) som de fleste telefoner her på siden, dog er den bygget af kevlarforstærket plast og dens batterilevetid kan ikke matches af andre.

Update:
Efter 1 måned i min lomme, kan jeg fortælle, at Razr holder batteri i over 3 dage mellem hver opladning.

Razzr maxx motorola mobil

Teknisk data

  • Type: 3G
  • CPU: Dual core 1,2 Ghz, 1 GB RAM
  • Hukommelse: 16 GB
  • Platform: Andorid 4,0
  • Batteri: 607 / 17
  • Skærm: 540 x 960
  • Kamera: 8 MP
  • Features: Kevlar bagside, Gorilla glass, stinktæt, kæmpe batteri (indbygget)