Annonce

Der findes mange forskellige former for håndværk, men der er mangel på de fleste. For kunderne betyder det længere ventetider på at få udført en håndværkeropgave. Heldigvis er der i den seneste tid sat fokus på at få flere unge til at vælge netop håndværkerretningen. Som et led i at anskaffe mere arbejdskraft til håndværkerbranchen, er det også vigtigt, at du som arbejdsgiver tilbyder de bedste forhold til dine nutidige og kommende ansatte.

Dine ansatte skal have det rette udstyr

Når du er håndværker, har du brug for en masse udstyr. Det gælder både, hvis du er tømrer, maler, anlægsgartner eller noget helt fjerde. Derfor er det vigtigt, at du som ejer af en håndværkervirksomhed giver dine ansatte det mest optimale udstyr. Derved skaber du også de bedste forudsætninger for dine ansatte til at udføre et godt stykke arbejde. Det kan være alt fra godt værktøj og gode materialer til firmatelefon og firmabil. Det kan dog være svært at vide hvilket udstyr, der er det bedste, især i forhold til valg af telefoner, da det nok ikke er alle arbejdsgivere, der er lige store eksperter på det teknologiske område. Du kan finde råd og vejledning her omkring de mest optimale telefoner, du kan købe til dine ansatte. Når du tilbyder dine ansatte personalegoder i form af f.eks. fri bil og telefon, er det vigtigt at være opmærksom på de skattemæssige aspekter og oplyse dine ansatte herom. Du kan læse mere om beskatning af fri bil og telefon på SKATs hjemmeside.

Den tekniske del af håndværket

Mange håndværkeres arbejde indebærer også en forholdsvis teknisk side, hvoraf matematik, tegning og planlægning er en stor del. Hertil er det ligeledes vigtigt med noget ordentligt udstyr. Det kan f.eks. være i form af hjælpeprogrammer, der kan hjælpe dine ansatte med at udføre deres arbejde optimalt og nemmest muligt. Et godt hjælpeprogram kunne f.eks. være WordMat, der som én af dets mange funktioner blandt andet kan hjælpe med udregninger af diverse ting.