Samsung Galaxy Xcover – S5690

Samsung er kendt for deres smartphones, og ikke mindst Samsung Galaxy SII, som er en af de mest populære telefoner.
Men de laver også robuste telefoner, og Xcover telefonen er et godt bud på en Samsung håndværker mobil, der kan holde til de udfordringer, man som håndværker indimellem sætter sin telefon på. Telefonen bruger som standard Android 2.3.

Samsung Galaxy Xcover kan både holde til vand og støv, og også knapperne er godt sikret mod de udfordringer, de kan blive sat på med vand og støv, uden det vel at mærke går ud over deres funktion. Indgangene til micro-USB og headset er naturligvis også beskyttede – det er af de af små klapper, der kan være en smule besværlige at sætte af og på, men som er med til at sikre, at telefonen er helt vand- og støvtæt.

Kanten på Samsung Galaxy Xcover har riller, hvilket er med til at gøre den let at holde med handsker på eller i koldt vejr. Telefonen er udstyret med en skærm med en glastype, der ikke kan ridses, så den ikke bliver ridset så snart et par støvpartikler eller et stykke værktøj bliver presset for hårdt op af den.

Første rigtigt populære smartphone håndværker mobil

Xcover er desværre ikke en specielt kraftig telefon. Processoren er på 800 MHz, hvilket eksempelvis ikke er nok til flash, og dermed kan give problemer, når du surfer på nettet på din telefon. Telefonen har 512 MB ram, men kun diskplads på 150 MB – så vil du have bare lidt billeder og applikationer på din Xcover, skal du investere i et microSD kort.

Kameraet på Samsung Galaxy Xcover er på 3 Megapixel, hvilket er lavt hvis du sammenligner med andre smarthphones, og heller ikke videooptagelserne er af imponerende kvalitet. Der er ingen tvivl om, at kameraet er et af de steder, man har valgt at spare for at kunne levere en solid Samsung håndværker mobil, der samtidig ikke er alt for dyr.

Batteritiden halter som på mange andre smartphones også på Xcover. Du skal forvente minimum at skulle lade den op hver dag, men det kan også være nødvendigt at finde en stikkontakt i løbet af dagen, hvis du har brugt den en del.

Alt i alt får du med Samsung Galaxy Extreme Xcover en solid håndværker telefon, der dog mangler en smule i kraft på kamera og processor. Ikke desto mindre er den ganske robust, og et prismæssigt fornuftigt alternativ til andre håndværker telefoner.

Priser

ShopPrisLæs mere
ProshopKontant
Kr. 1.641,-
Se tilbud her
samsung xcover mobiler

Teknisk data

  • Type: 3G
  • CPU: 800 mHz, 512 MB RAM
  • Hukommelse: 150 MB
  • Platform: Android 2,3
  • Batteri: 640 / 11
  • Skærm: 320 x 480
  • Kamera: 3,15 Mp
  • Features: Gorilla glass, geo tag, mini usb, vand og støvtæt