Sony håndværker Mobil – Active

Xperia Active er en særdeles robust telefon. Den er vandtæt og kan tåle støv, og derfor er den oplagt for håndværkeren, der af og til sætter sin smartphone på lidt hårdere prøver.
Den er som mange af sine model fætre IP67 certificeret.

Telefonen er uden tvivl en af de mest robuste på markedet, og alt fra USB-porte til batteri er sikret solidt mod vandindtag. Alt i alt er det et godt bud på en Sony Ericsson håndværker telefon.

Hvis du tilslutter USB-stik eller hovedtelefoner til telefonen, skal du huske at klappe en klap i, så telefonen ikke tager skade af vand, men telefonen minder dig faktisk automatisk om at lukke til indgangene, så telefonen kan holde, hvad den lover.

Til gengæld betyder det store fokus på robusthed også, at telefonen er stor og en anelse kluntet sammenlignet med andre smartphones, og den er 16,5 mm tyk. Selv om Sony Ericsson Xperia Active er så stor, ligger den dog stadig godt i hånden, og passer også fint i lommen.

Telefonens velfungerende touchscreen har en opløsning på 320×480 pixel, og da skærmen samtidig er forholdsvis lille betyder det, at den faktisk har et glimrende billede. Til gengæld betyder skærmens temmelig lille størrelse også, at den som standard har et tastatur, som det du kender fra almindelige mobiltelefoner, og altså ikke et tastatur som det på computere, som der er standarden på de fleste smartphones. Du kan dog skifte tastatur, hvis du er præcis på fingrene.

Sony Ericsson Xperia Active kommer med android 2.3, som den kører temmelig problemfrit.
Telefonen er også relativt kraftig i hardware – det gælder både med hensyn til kraften i computeren, men også kameraet er i den bedre ende med et 5 megapixel kamera. Til gengæld er batteriet ikke meget bedre end ved andre telefoner, og du skal formentlig typisk lade din Xperia Active op hver dag.
Sony Ericsson Xperia Active har plads til 300 MB data, ligesom der følger et 2 GB micro SD card med, som naturligvis kan udvides til et endnu større. Men med 2 GB data er der trods alt plads til en del billeder og apps på telefonen.

Sony Xperia Active er især for dig, der søger en Sony Ericsson håndværker telefon, og som især sætter telefonen på prøver, når det kommer til støv og vand, men kan leve med en mindre modstandsdygtigt skærm.

sony håndværker mobil active go

Teknisk data

  • Type: 3G
  • CPU: 1 gHz, 512 RAM
  • Hukommelse: 2,35 GB
  • Platform: Android 2,3
  • Batteri: 335 / 5½
  • Skærm: 320 x 480
  • Kamera: 5 MP
  • Features: 3,5 mm jackstik, støv og vandtæt, ridsefri glas