Sony Xperia Mobil – GO

Xperia GO er Sony nyeste mobiltelefon efter udtrædelsen af samarbejdet med Ericsson.
Den er tydeligt inspireret af de andre android baserede smartphones fra Sony Ericsson og har et clean design, der tiltaler mange.

Som håndværker mobil, er den en af de tyndeste på markedet med kun o,5 mm mere end Iphone og det er i sig selv imponerende, når man tager i betragtning, at vi her har med en IP67 certificret både støv og vandtæt telefon at gøre.

Da telefonen er den nyest udviklede af alle håndvæerkerne her på siden (og i Danmark) er den naturligvis også fyldt til bristepunktet med den nyeste teknologi – dog nedtonet en anelse, da det jo ikke er Sonys topmodel.
Skærmen har samme størrelse som på en Iphone 4s, men der er ikke tale om Amoled kvalitet, kun LED, hvilket er en anelse ringere, men bestemt en håndværker værdig.
Der er desværre ikke den kendte Gorilla glass beskytelse på galsset, men den er ridse modstandsdygtig i langt højere grad end et almindeligt display, så her får man lidt robusthed og taber lidt ydelse.
Hastigheden på processoren er rigtig god og det får alle aplikationer til at åbne og lukke relativt hurtigt og det hele kører flydende og lækkert – der er ikke noget at komme efter.
Men det er nu også en dual core som styrer sagerne, så det burde nu også være på den gode side.

Internet er der 8 Gb ram, men det er desværre kun de 4 Gb som du kan få fingre, de andre 4 Gb er låst til android systemet og programmer.
Som med de fleste andre, kan man naturligvis bare opgraderer med et SD kort, så er der ingen mangel på lagerplads.

Idet vi har med en sprit nyudviklet mobil at gøre, har Sonyen naturligvis mp3 afspiller indbygget og FM radio, som jo er lækkert at have med på arbejde – lydkvaliteten er okay, men det er ikke noget specilt.
Dog har den naturligvis 3,5 mm jack, så du kan tilslutte et bar gode ørebøffer i en god kvalitet.
Husk hvis du bruger 3,5 jacket, så er mobilen ikke vandtæt imens.

Den hvide udgave skal man holde sig fra, hvis den skal med på jobbet.

Efter kun 14 dage, er den allerede beskidt og bærer præg af snavset overflade – specielt i bunden.
Den kan nu let vaskes, nu er den jo også vandtæt, men det er som om, den ikke bliver sådan helt ren og den stadigvæk ser lidt nusset ud.

Alt i alt en fed telefon, der kan hold til det den lover, men naturligvis ikke er helt på højkandt med de dyreste og nyeste smartphones på markedet – men bestemt en af de mest moderne håndværker telefoner frem til i dag.
Prisen taget i betragtning er den helt klart et godt køb sammenlignet med de andre modeller, hvor f.eks Razr maxx koster godt 1.500 mere og kun slår Xperia Go på batterilevetiden og intern hukommelse.

Priser

Udb.PrisLæs mere her
Inphone2.998,75Se tilbud her
Sony xperia mobil - lang batterilevetid

Teknisk data

  • Type: 3G
  • CPU: Dual-core 1 Ghz, 512 MB RAM
  • Hukommelse: 4 GB
  • Platform: Android 2,3
  • Batteri: 460 / 5½
  • Skærm: 320 x 480
  • Kamera: 5 MP
  • Features: 14,5 mbit internet, vand og støvtæt