Der findes mange gode grunde til at isolere sin hulmur godt, men hvad skal man vælge at isolere med? Her kan du læse lidt mere om, hvorfor du skal vælge flamingo til isolering af din hulmur. 

Hvad er hulmursisolering?

Først er det nok en god ide at få kortlagt, hvad hulmursisolering handler om. Hulmuren er det rum der er mellem din ydermur og din indermur. I ældre boliger, kan denne mangle isolering helt, eller have utilstrækkelig isolering. Dette kan føre til en række problemer med din bolig, som du måske ikke en gang er klar over.

Det er nemlig sådan, at hulmursisolering, hvis den bliver udført korrekt, kan bidrage til at holde din bolig varm og fri fra udendørs støj. Når hulmuren er isoleret godt, så siver ikke varmen fra din bolig ud, og der bliver holdt på varmen. Dette kan spare dig for en masse penge på sigt, som retfærdiggør den investering, som hulmursisolering som udgangspunkt er. Det er nemlig meget mere effektivt, at holde på varmen. Da bruger man ikke unødvendigt meget energi på at kompencere for den varme der siver ud gennem din mur.

Fordele med hulmursisolering

Det er også en af hovedårsagerne til, at man gerne vil få lavet en hulmursisolering. Der findes dog flere årsager. En anden årsag er, at man gerne vil reducere støj der kommer ude fra. Mange bliver plaget af støj fra for eksempel trafik eller anden larm, og det kan faktisk også en god hulmursisolering afhjælpe drastisk.

Hulmursisolering skåner også din bolig fra fugt og råd, og skadedyr. Det alene, er en god grund til at hulmursisolering er en god investering. Det er nemlig meget dyrere at få udbedret fugtskader, end det en hulmursisolering kan være. Det er dermed god forebyggelse, samtidig som du sparer penge på varme og slipper for støjet. Dette er også årsagen til, at hulmursisolering kan bidrage til at øge værdien på din bolig.

Hvorfor flamingo?

Flamingoisolering er den isolering der anbefales til hulmursisolering fremfor for eksempel papirisolering, og det er der en god grund til. Når man isolerer med flamingo, så sprøjter man ind flamingokugler i hulmuren. Flamingo isolering er det rette valg til hulmursisolering, fordi flamingo har den bedste isoleringsevne og beskytter effektivt mod fugt. Flamingokugler består af det der hedder polystyren, der optager meget mindre fugt end andre isoleringsmaterialer som for eksempel papiruld, stenuld eller glasuld. Derfor er det flamingoisolering du skal vælge, når du skal have isoleret din hulmur på den bedste og mest effektive måde. Hvis du skulle få en fugtskade, på grund af en skade i tag eller lignende, så kan man nemt suge flamingokuglerne ud igen, og lave hulmursisoleringen om, så den er tør når skaden er udbedret.

Hulmursisolering er en effektiv måde at spare mere på din varmeregning, reducere støj og forebygge mod fugtskader i din bolig. Det bedste isoleringsmateriale du kan vælge til denne form for isolering, er flamingokugler, der er optager svært lidt fugt og er nemme at suge ind og ud af din hulmur. Dette er også den isolering, der isolerer din hulmur mest effektivt.