Vandtæt mobil fra HuaWei

Huawei er nok mest kendt som producent af routere til bredbånd og ikke mindst mobilt bredbånd, men de laver også mobiltelefoner, og deres Huawei D51 er et glimrende bud på en god og robust håndværker telefon.

Det er en vandtæt telefon, der også kan tåle støv. (ip67 certificeret)

Huawei D51 ligner mest af alt en slags klon mellem Sony Ericssons design og Nokias tastaturer. Telefonen er udført i plastik, og den føles som en kvalitetstelefon.

Inde i telefonen minder den mest om systemet, som man kender det fra Sony Ericssons modeller, hvor man på mange måder navigerer rundt, som man gør på disse telefoner.
Der er mulighed for at gå på nettet, og naturligvis alle de andre normale muligheder på telefoner. Telefonen har naturligvis også indbygget GPS, så du kan finde rundt, når du er på farten.

Gode features i en gammel mobil

Huawei D51 har også små programmer installeret, og der er eksempelvis mulighed for at gå på Facebook – mulighederne er dog desværre temmeligt begrænsede, når man er logget ind. Telefonen har også programmet Endomondo installeret, der gør, at du let kan holde styr på træning og ikke mindst løb eller cykling via den indbyggede GPS, og du kan naturligvis få informationerne op på nettet, så du ikke kun har adgang til det fra din telefon.

Telefonen har et 2 Megapixel kamera, og sammenlignet med mange andre nyere telefoner halter den altså en del der, og billederne er ikke gode nok til, at man har lyst til at bruge det som et seriøst kamera. Der er heller ikke ret meget hukommelse på telefonen, så du skal investere i et MicroSD kort, hvis du rent faktisk vil kunne bruge kamerafunktionen bare en smule.

Processoren i telefonen er relativt lille, men dog fin nok til, at telefonen kører stort set problemfrit. Skærmen er lille og glimrende, men skinner solen kraftigt, kan det være svært at se den ordentligt.

Den store fordel ved Huawei D51 er naturligvis, at det er en vandtæt mobil, og den kan tåle at komme ned til en meters dybde. Idet Huawei D51 ikke er en smartphone, kan den som en af de få vandtætte mobiler også betjenes, mens den er under vandet. Så du kan reelt lægge i badekaret efter en lang arbejdsdag og bruge telefonen selv med hænderne under vandet. Telefonen har naturligvis vandtætte klapper på diverse porte til telefonen, ligesom enhver anden vandtæt mobil.

Da Huawei D51 ikke er en smartphone, holder den strøm som du kender det fra almindelige mobiltelefoner. Den kan altså sagtens klare sig flere dage uden at skulle lades op

En god mobil, til dig der roder med vand til dagligt, eller ofte tager på bjergvandring og fritidsture.

Huawei d51 vandtæt mobil

Teknisk data

  • Type: 3G
  • CPU: 600 mHz 512 MB RAM
  • Hukommelse: 55 MB
  • Platform: Brew
  • Batteri: 405/ 5 timer
  • Skærm: 240 x 320
  • Kamera: 2 MP
  • Features: Vandtæt mobil, software til træning